Tip! Website laten maken West Vlaanderen …

Tip! Website laten maken West Vlaanderen …

Website late maken West Vlaanderen?

In tegenstelling tot uw bedrijf, dat hoogstwaarschijnlijk niet buiten kantooruren werkt of niet met klanten communiceert, blijft uw website 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Dit betekent dat zelfs wanneer uw personeel niet beschikbaar is om te communiceren met mensen die zaken met u willen doen, uw website toegankelijk is en nuttige informatie kan bieden, als contactpunt kan dienen of zelfs klanten in staat stelt om aankopen te doen of bestellingen in te dienen.

Als u hoopt uw bedrijf uit te breiden en nieuwe klanten aan te trekken, is het hebben van een website een belangrijke strategie. Kleine bedrijven die hebben geëxperimenteerd met het lanceren van een website melden dat ze blij zijn met hun succes. Uit enquêtes op de websites van kleine bedrijven blijkt dat 81 procent van de bedrijven die sites hebben gelanceerd, hun bedrijf zagen groeien, en 97 procent van de eigenaren van kleine bedrijven zou het hebben van een website aanbevelen aan andere eigenaren van kleine bedrijven.

Zoals hierboven vermeld, kan website-ontwerp geloofwaardigheid opbouwen of afbreken. Het is dus belangrijk om het ontwerp van uw website er professioneel uit te laten zien, zodat u potentiële klanten niet afwijst. Overweeg een professionele ontwerper in te huren om de site te ontwerpen; de eenmalige investering kan op de lange termijn veel opleveren.

Voeg op uw website feeds toe van uw sociale-mediapagina’s: uw Facebook-berichten, Tweets, Instagram-foto’s en meer. U wilt ook links en volgknoppen naar uw sociale media opnemen, zodat bezoekers de aantrekkelijke en informatieve pagina’s die u nu op uw website heeft, kunnen delen.

Uw website kan u helpen uw voetafdruk op sociale media te vergroten en meer volgers te krijgen, die uiteindelijk kunnen worden omgezet in betalende klanten.

Als je een lokaal bedrijf runt, is het essentieel dat je een sterke online, sociale en mobiele marketingstrategie hebt. En de beste plaats om te beginnen – of zelfs te vernieuwen – is uw website. Met een goed ontworpen, geoptimaliseerde site kunt u een nieuw publiek van potentiële leads bereiken die niet alleen uw klanten kunnen worden, maar ook loyale ambassadeurs van uw merk kunnen worden.

https://g.page/r/CRYXABYzCO74EAE

https://g.page/G-zien

G-zien

Verreginstestraat 2

8780 Oostrozebeke

GSM: 0494 291 998

https://www.g-zien.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *