Staalframebouw België, Porbel Steel Frame uit Merelbeke is DE specialist!

Staalframebouw België, Porbel Steel Frame uit Merelbeke is DE specialist!

Porbel Steel Frame is de specialist in StaalframebouwEnergiezuinige en Circulaire gebouwen. Het is hun bedoeling steeds innovatief te zijn, het bouwprocédé 100 % te beheersen en de steeds strenger wordende normeringen voor te zijn.

Staalframebouw is een bouwmethode van de toekomst voor het realiseren van woningen, bijgebouwen, appartementen, bedrijfsgebouwen en optoppingen van bestaande gebouwen. Daarenboven heeft het bouwen met light steel frame tal van voordelen: het is supersnel, een lichte constructie, duurzaam, enorm sterk, natuurbestendig, kostenbesparend, zeer nauwkeurig, product met hoge architecturale vrijheid, geen verspilling, circulair, …

Deze Staalframebouwer is gevestigd in Merelbeke, Oost Vlaanderen (België). Porbel Steel Frame is vooral actief in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Maar indien nodig kan je hen contacteren buiten deze regio ook. Ze staan je graag bij met vrijblijvend advies met alles rondom staalframebouw. Er zijn tegenwoordig enorm veel mogelijkheden op het gebied van energiezuinig en circulair bouwen. Voor meer informatie kan je hen vrijblijvend contacteren of neem gewoon een kijkje op de nieuwe website van deze staalframebouw specialist.

Porbel Steel Frame Staalframebouw
Van Goethemstraat 478
9820 Merelbeke
09 232 46 00
https://www.porbelsteelframe.be
https://g.page/r/CRiorVZ6T7ZwEAE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *