Luchtgommen, Zandstralen Roeselare, Izegem, Waregem? De Luchtgommerie helpt je bij het luchtgommen van je Meubels, Trap, …

Luchtgommen, Zandstralen Roeselare, Izegem, Waregem? De Luchtgommerie helpt je bij het luchtgommen van je Meubels, Trap, …

Luchtgommen Roeselare, Izegem, Waregem, Brugge, … ? De Lucht Gommerie uit Izegem is al jaren een vaste partner in het luchtgommen/zandstralen van je meubels, trap, …

Luchtgommen/Zandstralen, ook wel gritstralen of stofvrij stralen genoemd, is een proces waarbij straalmiddelen met hoge snelheden worden gestraald om verontreinigingen snel van bijna elk oppervlak te verwijderen. Na het zandstralen is het oppervlak klaar voor een nieuwe verfbeurt en renovatie. Zandstralen wordt gebruikt op metaal, baksteen, hout, beton en andere harde oppervlakken om glad te maken, schoon te maken of om verf te verwijderen. Zandstralen heeft een soortgelijk effect als schuurpapier, maar dan met veel hogere snelheden. Zandstralen wordt gebruikt door monteurs en machinetechnici vanwege het gemak en de nauwkeurigheid.

Voordat u zandstraalt, moet u ervoor zorgen dat het juiste schuurmiddel is gekozen, de grootte van het schuurmiddel is en ervoor zorgt dat de druk correct is ingesteld, afhankelijk van het type taak dat wordt uitgevoerd. Het kiezen van de ideale combinatie kan lastig zijn, dus het is altijd het beste om contact op te nemen met een ervaren zandstraaltechnicus. Een ander ding om te overwegen is het hebben van de juiste zandstraaluitrusting of apparatuur voor veiligheidsdoeleinden.

Tijdens het zandstraalproces zullen er schuurmiddelen en vuil zijn die van oppervlakken afstoten. Een veiligheidsmasker en veiligheidsbril voorkomen dat er deeltjes in uw ogen of mond komen. Duurzame handschoenen zijn ook aan te raden omdat de zandstraalnozzle na een tijdje stralen behoorlijk zwaar kan worden. Goede handschoenen zorgen voor een goede grip en algehele controle over het mondstuk voor optimaal zandstralen. Het proces kan rommelig worden, dus het dragen van oudere kleding, overalls of bodysuits is altijd het beste voor dit soort werk. Oordopjes worden ook aanbevolen vanwege de hoeveelheid geluid die wordt veroorzaakt door het zandstraalproces en de mogelijkheid dat er vuil in je oren komt. Ten slotte zou een enorm zeildoek geweldig zijn om te overwegen. Door een zeil op de grond en de omliggende gebieden te leggen, wordt het opruimen heel eenvoudig. Het gevallen puin rol je eenvoudig op en berg je het op om de werkruimte schoon achter te laten.

Bij het zandstralen komen veel resten vrij. Na het voltooien van een project heeft de jobsite een volledige opschoning nodig. Naast zand en gruis vermengd met metaalsnippers, zijn deze resten samengesteld uit oplosmiddelen en moeten ze uit diepe en moeilijk bereikbare plaatsen worden gezogen. Niemand vindt het leuk om deze activiteit te doen, het is tijdrovend en kostbaar, maar het is uiterst noodzakelijk om de kwaliteit van de verwerking te garanderen. Dit soort werk vereist het gebruik van krachtige industriƫle stofzuigers, die continu kunnen werken in een moeilijke omgeving en in contact met schurende materialen.

Voor dit alles kan je terecht bij De Lucht Gommerie uit Izegem. Zowel voor het luchtgommen van je trap, meubels, interieur.

https://g.page/r/CQU3ia2aE-XGEAE

De Lucht Gommerie Izegem

Slabaardstraat-Zuid 33
8870 Izegem
GSM: 0472 10 75 04
www.deluchtgommerie.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *