Laswerken Deinze? Alphalas helpt je heel graag!

Laswerken Deinze? Alphalas helpt je heel graag!

Bent u op zoek naar Laswerken in Deinze en omstreken? Als u een ervaren, zeer capabele lasser nodig heeft, staat Alphalas uit Deinze klaar waar en wanneer u maar wilt. Of u nu fabricage ter plaatse of een dringende reparatie langs de weg wilt, wij staan ​​voor u klaar. Met een reputatie op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid, kunnen onze gecertificeerde lassers elk type lasklus aan.

Metal Inert Gas (MIG) lassen is vooral nuttig voor non-ferro metalen. Onze lassers produceren schone en duurzame MIG-lassen.

Tungsten Inert Gas (TIG) lassen is moeilijk en vereist een uitstekende coördinatie. Onze TIG lassers hebben ruime ervaring met RVS en non-ferro metalen.

Stick/handlassen kan bijna overal worden gebruikt, zelfs roestige metalen oppervlakken. We vinden het perfect voor snelle reparaties in moeilijke omstandigheden.

Metal Active Gas (MAG) lassen is perfect voor het verbinden van staal. Sydney Welders gebruiken MAG tijdens de fabricage om bijzonder sterke lassen te maken.

Met behulp van oxyacetyleengas om intense vlammen en een soldeerstaaf te creëren, verbindt autogeen lassen metalen met schone en nauwkeurige naden.

Met ultrahoge precisie Laserlassen is perfect voor gevoelige componenten en lassen voor specifieke toepassingen.

Alphalas Deinze
De Tonne 37
9800 Deinze
0475 71 39 26
www.alphalas.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *