Kapsalon Meulebeke, Oostrozebeke? Estili helpt je graag!

Kapsalon Meulebeke, Oostrozebeke? Estili helpt je graag!

Ben je op zoek naar een kapsalon in Meulebeke of Oostrozebeke? Ga dan zeker eens langs bij kapster Estili uit Meulebeke. Kapster en schoonheidsspecialiste Letizia Vanden Broele is geboren en getogen in De Haan. Daar groeide ze op in het kapsalon van haar mama, tussen de scharen en de krulspelden.

Wat er ook bij jouw stijl past, wij vinden de haarkleur die bij je past. We bieden een breed scala aan kleuren, van gedurfde, opvallende kleuren tot natuurlijke en subtiele tinten,

Of je nu een snelle stijlvernieuwing, een totale revisie, een niet-permanente optie of iets om die vervelende grijstinten te dekken, we hebben iets voor jou.

We bieden al onze klanten een op maat gemaakte haarservice. We erkennen het feit dat al onze klanten uniek zijn, met hun eigen persoonlijke stijl. Onze deskundige kappers en kleurspecialisten nemen de tijd om te luisteren naar wat u wilt, en bieden een kwaliteit van werk en service die Estili tot de favoriete salonbestemming in Meulebeke maken.

De voordelen van een knipbeurt Estili in Meulebeke kunnen nooit genoeg worden benadrukt, want je krijgt er sterk, gezond en mooi haar van. Grote voordelen om uw sloten tevreden te houden. Als je je haar regelmatig knipt, leggen experts uit dat het helpt voorkomen dat de haarschubben uit elkaar splijten. Uiteinden die gespleten zijn, kunnen moeilijk en soms moeilijk te repareren zijn. Dit is de reden waarom het vaker knippen van uw haar u kan helpen dergelijke problemen te voorkomen en uw haar er altijd mooi, sterk en gezond uit te laten zien.

Hieronder vindt u enkele voordelen die u zult ervaren wanneer u een klassiek kapsel krijgt bij Estili.

Het houdt je altijd fris
Wanneer u voor een routineknipbeurt gaat in een speciale schoonheidssalon in Montréal, zal dit helpen om uw uiterlijk fris en vitaal te houden.

Schadebeperking
Wanneer u zich minstens eens per 6 weken door experts laat knippen, zal dit u helpen de schade die gespleten haarpunten veroorzaakt te verminderen. Het is duidelijk dat dit zal helpen om een ​​gezonde en levendige haarglans te behouden die anders zou worden gedimd door beschadigde haarpunten.

Haargroeiboost
Als u uw haar minstens eens in de paar weken laat knippen, maakt u ruimte voor een gezonde groei van uw mooie haarlokken!

Eruit met het oude erin met het nieuwe!
Regelmatig knippen bij O Coiffure & Spa zal u helpen om van elke beschadigde streng af te komen en dit zal uw haarlokken die gezonde glans geven die het verdient.

Biedt je vertrouwen
Met een goed kapsel voel je je zeker een stuk beter, frisser, schoner en zelfverzekerder. En als je je zelfverzekerd voelt, loop je met je schouders hoog!

Samenvatten:; het hebben van een broodnodige knipbeurt zal helpen om:

Kadreer uw gezichtsstructuur op de juiste manier
Help haarsplitsingen te voorkomen
Verbeter de natuurlijke haartextuur
Houd zijn vorm vast
Verbeter schoonheid en vergroot het zelfvertrouwen
En voel je je absoluut geweldig!

 

https://g.page/r/CaAH8-Nraa20EAE

Estili
Ambachtenlaan 32
8760 Meulebeke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *